beste bureaustoel

Koopgids voor de beste bureaustoel

Te veel zitten is niet goed voor een mens om diverse gezondheidsredenen. 

Indien je een kantoorbaan hebt, is het dus van groot belang te zorgen voor een goede houding, waarbij je de kans op mogelijke gezondheidsklachten zo beperkt mogelijk houdt.

Een goede ergonomische bureaustoel is dan ook zeker aan te raden. Het aanbod is wel dusdanig groot en onoverzichtelijk, dat  het prettig is om hierbij een handje te worden geholpen. Wij helpen je hier graag mee door meer informatie te geven waar je op moet letten bij het maken van de juiste keuze wanneer je een bureaustoel wilt aanschaffen.

Design tegenover ergonomisch

Ook al is zitten niet goed voor je, je ontkomt er lang niet altijd aan. Voor veel werkzaamheden zit men toch achter een computer of laptop. Daarom willen wij graag onze top vijf van passende stoelen met je delen. Van luxe design tot aan een speciaal ontworpen stoel om te gamen of een meer standaard bureaustoel voor je thuiswerkplek of een ergonomisch bureaustoel.

Top 5 bureaustoelen

Onze top vijf is als volgt. We beginnen met plaats nummer 5. 

Nr. 5 Torino wit

Een bureaustoel hoeft tegenwoordig bij lange na niet altijd de standaard kleuren te hebben als zwart en grijs. Waarom niet deze frivool witte uitvoering van onze bureaustoel Torino Wit? Deze mooie bureaustoel zorgt voor een uniek design, passend in een kantoor met moderne of strakke inrichting. 

Nr. 4 Ergohuman Classic  

Deze moderne en sportieve bureaustoel kost best wat, maar dat geld is deze ergonomische stoel dubbel en dwars waard. Deze ergonomische bureaustoel is volledig in te stellen voor een optimale zithouding en heeft een meebewegende onderrugsteun, welke zich automatisch aanpast aan je lichaamsgewicht. Ergonomie ten top!

Nr. 3 Valencia 100% Leer 

Deze nummer 3 in onze top 5 is de wendbare bureaustoel Valencia, gemaakt van 100% leder. Op het gebied van ergonomie is deze magnifieke bureaustoel minder, maar dat wordt gecompenseerd door de luxe uitstraling en wendbaarheid; inclusief chroomkleurig frame en onderstel mag deze bureaustoel er zeker zijn! Beschikbaar in de kleuren zwart, wit en cognac. 

Nr. 2 Ergo 

Deze bureaustoel heeft flair en comfort en dat tegen een aantrekkelijke, betaalbare prijs. Je kunt de armsteunen in vijf hoogtes stellen. De speciale steun voor de onderrug maakt dat je automatisch een actieve werkhouding aanneemt. Een minpuntje is dat de steun voor de onderrug en de hoofdsteun niet verstelbaar zijn. Echter, qua prijs-/prestatieverhouding scoort deze ergonomische stoel hoog!

Nr. 1 Madrid 100% Leer

Deze bureaustoel is onze duidelijke nummer 1 en is dan ook de meest verkochte bureaustoel. De bekleding is van 100% kwalitatief hoog leer en is nog betaalbaar ook.

Deze nummer 1 bureaustoel is een plaatje en maakt uw inrichting sjiek en stijlvol. Perfect geschikt om klanten te ontvangen. Doordat de bureaustoel qua onderstel van hoogwaardig materiaal gemaakt is, gaat deze bureaustoel jarenlang mee. Een perfecte aankoop dus!

Met de informatie hierboven kun je dus gemakkelijk de juiste keuze maken en de bureaustoel aanschaffen die het beste bij jou past!