Dure tickets voor Broadway

Is het waar dat je verlangt naar een Broadway-show? Er zijn bijna net zoveel verschillende manieren om aan kaartjes te komen als er shows zijn om door te bladeren, en ze zijn eenvoudiger dan je zou vermoeden. Wat als we ze onderzoeken.

Ervan uitgaande dat u in de buurt van de theaterregio woont of werkt, kunt u eenvoudig de films van uw beslissing bezoeken. Tickets kunnen dezelfde dag worden gekocht indien toegankelijk. In het geval dat u niet in de buurt bent, of in principe niet kunt aankomen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn talloze sites die passen aanbieden voor Broadway-shows. Ticketswap is vermoedelijk de beste, maar er zijn ook anderen. Sommigen verkopen tickets expliciet voor uitverkochte of moeilijk verkrijgbare tickets, en anderen verkopen ze tegen een korting. Een eenvoudig onderzoek op Google zou veel resultaten moeten opleveren om te bladeren.

In het geval dat je geen specifieke show als een topprioriteit hebt, maar toch gewoon naar een Broadway-show wilt gaan tegen een prijsverlaging, is er over het algemeen de keuze om tickets voor dezelfde dag te kopen door in de rij te gaan staan ​​bij een van de drie strategisch geplaatste TKTS kortingscabines. TKTS wordt beheerd door het Theatre Development Fund (TDF) en biedt passen aan voor een groot aantal van de beste Broadway-shows, zoals Chicago, Phantom of the Opera en Shrek. Ze hebben twee Manhattan-gebieden en één Brooklyn-gebied. U kunt de gebieden en actieve tijden verkrijgen op www.tdf.org. De normale prijsverlaging is tussen de 20-half.

Tot slot, u kunt ook de door u bestelde advertenties in de buurt van de krant of op de buurtsite bekijken. Gewoonlijk zullen individuen daar posten wanneer ze tickets hebben gekocht en nooit meer naar de show kunnen gaan, dus controleer regelmatig. Dit is een goede keuze als je geen bepaalde datum bovenaan de prioriteitenlijst hebt staan.

Ongeacht hoe u uw tickets koopt, een Broadway-show zal u zeker bevallen.